Tietoa minusta


Harrastuksesta ammatiksi

Olen aloittanut taikuuden harrastamisen 6-vuotiaana. Veljelläni oli lasten taikurisetti, jota hän piilotteli visusti. Keksin kuitenkin keinot saada taikuuden salaisuudet käsiini. Lukuiset mentorit kirjallisuuden parissa sekä yhteistyö kollegoiden kanssa loivat harrastuksesta ammatin.

Taikuudessa minut lumoaa kyky luoda illuusio mahdottomasta ja tunne, jonka tämä saa aikaan. Esiintyjänä minua kiehtoo erilaisten tunnetilojen luominen yleisölle. Esiintymistyylini on puoleensavetävä: Haluan luoda taikuuden elämyksiä myös yhdessä yleisön kanssa.

Oletko valmis elämyksiin?

Mitä tarjoan asiakkaalle?

Tarjoan tyyliltään monipuolisia esiintymismuotoja. Voit tilata minut esiintyjäksi niin cocktailtilaisuuksiin, juhliin, kuin saunailtoihinkin – tai mihin ikinä keksitkään tarvetta taikurille.

Juhliin sopii esimerkiksi lavaesitys höystettynä huumorilla. Mentalismi on myös oiva vaihtoehto. Joustavammaksi vaihtoehdoksi rentoihin tilaisuuksiin ja juhliin voi sopia lähitaikuus, joka sisältää esimerkiksi pöydästä pöytään kiertelyä tai muuten vain viihtymistä taikuuden parissa.

Voimme suunnitella yhdessä tilaisuuteesi sopivan esiintymiskokonaisuuden.

Kokemus